Lehdistötiedote
Julkaisuvapaa 4.9.2014

Reaktor POLTE sijoittaa Huimioon

Reaktor POLTE julkistaa sijoituksensa.

Joukkoon on liittynyt Huimio, jonka Tunemio-sovellus mullistaa musiikin harjoittelun.

Tunemio tukee niin laulajan kuin minkä tahansa instrumentin soittajankin taitojen karttumista. Tunemio toimii harjoittelijan väsymättömänä treenikaverina: muusikko nauhoittaa sovelluksen avulla harjoittelusessionsa, ja voi jälkeenpäin sekä arvioida onnistumisiaan että seurata edistymistään pidemmällä aikavälillä. Harjoittelu taustanauhojen avulla on tehokasta ja hauskaa. Taustanauhoja löytyy iTunesin verkkokaupasta tuhansittain, niin klassikoita kuin tuoreimpia hittejäkin.

Tunemio on ollut saatavilla reilun vuoden Mac-tietokoneille, joiden käyttäjistä sovellus onkin jo löytänyt uskolliset faninsa. Keväällä 2014 Tunemio julkaistiin huomattavasti suuremmalle yleisölle iPad-versiona Applen App Storessa. Uuden aluevaltauksen myötä sovellusta on laajennettu huomattavasti. Suunnitelmissa perustajilla on kansainvälistyminen sekä palvelun valjastaminen koulutuskäyttöön.

”Reaktor POLTE tarjoaa käyttöömme sijoituksen lisäksi myös valtavan määrän alan osaamista. Suunnitelmamme ovat suuret, ja olemme keskustelleet niistä myös toisten POLTE-firmojen kanssa”, kertoo Ville Lavonius, Huimion toimitusjohtaja.

“Musiikki on kansainvälinen ja yleisinhimillinen harrastus. Musiikkia harrastetaan vähintään yhtä paljon kuin liikuntaakin. Useimmiten koko elämän ajan ja enimmäkseen omaksi iloksi. Silti harrastajat haluavat kehittyä ja panostaa harjoitteluunsa. Tunemio auttaa omien taitojen kehittämisessä.

Samaan aikaan harrastamisesta voidaan tehdä sosiaalisempaa. Montako kertaa olet nähnyt Facebookissa kaverin ylpeänä kertovan juoksulenkistään? Usein mukana on pieni karttakuva reitistä ja tietoja suorituksesta, jonka ranneke tai kännykkä on tallentanut. Nyt on aika tarjota samaa yhteisöllisyyttä muusikoillekin. Tunemio kertoo, kuka on omistautunein treenaja. Ja pian paljon muutakin.

Keväällä tapahtuneen sijoituksen ja Tekes-rahoituksen avulla olemme toteuttaneet ja julkaisseet Tunemion iPad-version, joka on otettu hyvin vastaan. Tältä pohjalta meidän on hyvä suunnata kohti seuraavaa vaihetta - Tunemion maailmanvalloitusta.”

Lisätietoja: